מרחיבים את האקופארק - שאלון שיתוף ציבור

האקו פארק גדל בחמישה דונם ואתם ממליצים מה להקים שם -👇👇 לאור הצלחת היוזמה לקידום פרויקט עירוני לפי בחירת הציבור, יוצאת העירייה ביוזמה דומה הנוגעת לאקופארק. כזכור, לפני מעל לשנה הקצתה העירייה מיליון שקלים לקידום פרויקט לבחירת הציבור. תושבי העיר הוזמנו להציע את הצעותיהם באמצעות דף הפייסבוק של העירייה, ולאחר שההצעות המובילות עלו להצבעה, נבחרה ברוב קולות ההצעה להשקיע את מיליון השקלים בהתקנת דשא סינטטי בכל גני הילדים העירוניים בעיר. לאור הצלחת היוזמה, ובתום פרויקט התקנת הדשא הסינטטי בגני הילדים, יוצאת העירייה להצביע כיצד לפתח שטח ציבורי בשולי אקו פארק.

מרחיבים את האקופארק ואתם ממליצים מה יהיה שם לחצו על https://goo.gl/forms/mcJKbOAbk4V69vzo2

מאות הצעות לאפשרויות להרחבת האקופארק, נשלחו על ידי תושבי העיר. מדובר בשתי חלקות הצמודות לאקו פארק, בסך הכל כ-5 דונמים, אשר על פי הנחיית ראש העיר יצורפו לשטח הכללי של הפארק.
ההצעות נבחנו במגוון פרמטרים (תכנוני, אישורים וכד') ולבסוף הוחלט על מספר הצעות שתועלנה להמלצת התושבים.

ההרחבה המדוברת מתוכננת לחלקים מחלקות  151 ו 152 מצפון לאקופארק.

לעניין בית הקפה: בשטח הקיים של האקופארק מוקצה שטח מיועד לכך ולכן אינו מופיע בטופס זה.

משפחה נהנית באקופארק חדרה
תאריך עדכון: 10-10-2018