ציון לשבח לאדריכלית העיר חדרה

המועצה הישראלית לבנייה ירוקה העניקה ציון לשבח לאדריכלית העיר ליטל שלף-דורי, על קידום הבנייה הירוקה, הקיימות והטמעת הידע בנושא בחדרה

המועצה הישראלית לבנייה ירוקה העניקה אותות הוקרה לפעילים שסייעו לקדם את תחום הבנייה הירוקה בישראל במסגרת עבודתם, וביניהם הוענק ציון לשבח לאדריכלית העיר חדרה ליטל שלף-דורי.

אותות ההוקרה הוענקו במסגרת כנס העשור של המועצה הישראלית לבנייה ירוקה, אשר כלל פאנלים והרצאות על סוגיות מפתח בענף הבינוי בישראל כיום ובעתיד. בכנס השתתף שר הבינוי והשיכון, נשיא התאחדות בוני הארץ, ומנכ"לית המועצה הישראלית לבניי ירוקה הילה ביניש.

במסגרת הכנס קיבלה אדריכלית העיר שלף-דורי ציון לשבח על קידום תחום הבנייה הירוקה, הקיימות והטמעת הידע בנושא בעיר חדרה.

בהודעת הזכייה נאמר לשלףדורי: "ועדת השיפוט החליטה לתת לך ציון לשבח בגין קידום תחום הבנייה הירוקה, קיימות והטמעת הידע בנושא בעיר חדרה. ברצוננו להודות לך ולברך אותך על הפעילות הענפה שאת עושה בתחום. אנו מעודדים אותך להמשך העשייה והשותפות לדרך, יש לנו עוד דרך ארוכה לפסוע בה עד להגעה למרחב בנוי בר קיימא בישראל".

אותות הוקרה חולקו בתחומים שונים: מנהיגות עסקית, מנהיגות ציבורית, חדשנות. בנוסף הוענקו ציונים לשבח לפעילים שעשו רבות לקידום תחום הבנייה הירוקה, ביניהם בתחום התייעלות ושימור אנרגיה, הקמת מפעל ומוצר חדשני בתחום בנייה ירוקה וקיימות, וכאמור תחום הבנייה הירוקה, קיימות והטמעת הידע בעיר חדרה, שהוענק לאדריכלית העיר ליטל שלף-דורי.

המועצה הישראלית לבנייה ירוקה הוקמה כפלטפורמה רב מגזרית של המגזר העסקי, הציבורי, השלישי והאקדמי, ופועלת בשיתוף הגורמים המקצועיים ומקבלי ההחלטות האמונים על תהליכי התכנון והבנייה בישראל ליצירת מרחב באופן אחראי כלפי האדם, החברה והסביבה.

אדריכלית העיר חדרה ליטל דורי שלף בכנס הבניה הירוקה
תאריך עדכון: 26-11-2018