מכרז להקמת סניף מכבי הצעיר

המבנה מתוכנן להיות כ-500 מטר בנוי על שטח של 1.8 דונם בבעלות העירייה. הבנייה צפויה להתחיל בפברואר.

עם קבלת היתר הבנייה לבית תנועת הנוער מכבי הצעיר בחדרה, יוצאת העירייה באמצעות הקרן לפיתוח חדרה למכרז פומבי לבחירת קבלן להקמת הסניף.

המבנה מתוכנן לקום על כ-500 מטר בנוי בשטח של 1.8 דונם בבעלות העירייה ברחוב האפרסמון, בין הרחובות משמר הגבול וגוש חלב. תכנון המבנה הופקד בידיה של האדריכלית טולה עמיר, ואת בניית הסניף מובילה תנועת הנוער המכבי הצעיר באמצעות הקרן לפיתוח חדרה המנהלת את הפרויקט. המימון מכספי תרומות, ביניהם תרומת חברת מייסדי חדרה בע"מ.

המבנה יכלול חדרי פעילויות, ממ"ד, אולם רב תכליתי, מחסן, חדרי שירותים, שירותי נכים, מרפסת גג מרוצפת ומרווחת שחלקה פתוחה לשמים וחלקה בחיפוי פרגולה, חצר מרווחת עם חיפוי פרגולה, במה, פינה למתקני כושר, פינת הנצחה ופינת מודעות, מיקום מתוכנן לחניית מכוניות ומיקום נפרד לחניית אופניים, פינת דגלים בחצר, כניסה לכלי רכב ושתי כניסות נפרדות להולכי רגל, מפרץ להורדת והעלאת נוסעים בשעות הפעילות בסניף, ועוד. קירות המבנה יהיו מבטון חשוף, וזאת כדי לאפשר לחניכי התנועה לצייר ציורי קיר במקומות המיועדים לכך על גבי חזיתות המבנה.

ההקצאה לטובת הסניף החדש היא רק חלק מההתגייסות העירונית לעודד הצטרפותם של חניכים נוספים לתנועות הנוער השונות.

בניית הסניף צפויה להתחיל כבר בחודש פברואר ולהסתיים לקראת סוף 2019.

הדמיית מבנה סניף מכבי צעיר

קרדיט תמונה: הדמיית סניף מכבי צעיר שיבנה בחדרה