עיריית חדרה תשקיע מיליוני שקלים בפיתוח רחובות הנשיא והרברט סמואל

בשורה גדולה לעסקים בעיר חדרה. ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן בישר בכנס העסקים שהתקיים השבוע, כי עיריית חדרה תשקיע באזורים העסקיים של רחובות הנשיא והרברט סמואל מיליוני שקלים, בפיתוח הרחובות וקידום העסקים באזור.

גנדלמן אמר את הדברים בכנס העסקים שאורגן על ידי מנהלת העסקים שהוקמה בחברה הכלכלית חדרה. בכנס השתתפו כ – 60 בעלי עסקים שהגיעו  השבוע לכנס ראשון מסוגו בחדרה על הרפורמה ברישוי עסקים אשר נערך בספריה הציבורית בגבעת  אולגה. הכנס  התקיים בארגונה של מנהלת העסקים חדרה בשיתוף מחלקת רישוי עסקים ומעוף . כמו כן, השתתפו בכנס נציגים של משטרת ישראל והרשות הארצית לכבאות והצלה. באירוע נכחו גם מנכ"ל החברה הכלכלית שי ארנט-כהן, מנהלת מחלקת רישוי עסקים טובה יצחקי ואילנה בנר –מנהלת מעוף צפון השרון.

ראש העיר  בירך את בעלי העסקים שהגיעו לכנס . בדבריו, הדגיש ראש העיר את חשיבות המגזר העסקי בעיר כמנוע צמיחה ואת מחויבותו להוביל מדיניות ועשייה אשר תיטיב עם בעלי העסקים .  בעלי העסקים יזכו בקבלת ליווי ושירות של מנהלת העסקים אשר מהווה כתובת רשותית ישירה עבורם ועוסקת  בסיוע לעסקים ובהתפתחותם. בנוסף, לצד שיפור חזותי של אזורי המסחר ברחוב הנשיא לטובת העסקים, יהפוך אזור הפיאצה למרכז בילוי ופנאי במהלך שעות היום והערב,  על מנת להגדיל את תנועת התושבים הקונים באזורים אלה.

שי ארנט-כהן, מנכ"ל החברה הכלכלית חדרה, בישר בכנס  שכביטוי למחויבות  העיריה לעסקים, יפתח בקרוב סניף של מנהלת העסקים באזור רחוב הנשיא אשר יעמוד לרשות העסקים באזור מרכז העיר.

כמו כן, אילנה בנר, מנהלת מעוף נתניה וצפון השרון, הזמינה את בעלי העסקים להירשם במנהלת העסקים לסיורי-העסקים בעיר שמקיימים מעוף ומנהלת העסקים כדי לקדם את העסק. בנר ספרה שמשרד הכלכלה והתעשייה מסבסד שעות ייעוץ ובעלי העסקים יכולים ליהנות  מליווי עסקי בעלות   של 80 שקלים לשעה , ובנוסף לכך להירשם לקורסים  מסובדסים  אשר נפתחים במנהלת העסקים בחדרה.

.

צביקה גנדלמן מבשר לעשרות בעלי העסקים בחדרה על שיפוץ מרכז העיר