כרטיסי ביגוד ומזון למשפחות רווחה

בשיתוף עיריית חדרה והקרן לידידות יוענק סיוע למשפחות וילדי פנימיות רווחה מחדרה, כדי שיוכלו לחגוג בכבוד את חגי תשרי

בשיתוף פעולה של עיריית חדרה והקרן לידידות יוענקו כרטיסי מזון וביגוד למשפחות וילדי פנימיות רווחה מחדרה לקראת חגי תשרי הבאים עלינו לטובה.

הקרן לידידות, בראשות הרב יחיאל אקשטיין, בשיתוף אגף הרווחה העירוני בניהולה של זיוה היימברג,  תסייע במזון וביגוד ל-227 משפחות וילדים בחדרה בעלות כוללת של 49 אלף שקלים. הסיוע ניתן במסגרת מבצע ארצי של  הקרן, המסייעת בתקופת החגים לכ-27 אלף משפחות, קשישים וילדים החיים בעוני ברחבי הארץ. עיקר הסיוע יינתן באמצעות כרטיסי קנייה שאיתם יוכלו לרכוש על-פי צורכיהם ורצונם ובצורה מכבדת ודיסקרטית.

לדברי נשיא ומייסד הקרן לידידות הרב יחיאל אקשטיין: "ישראל שרויה במשבר חברתי עמוק עם היקפי עוני ופערים חברתיים בלתי נסבלים. בתקופת החגים מצוקתם של החיים בעוני רק מתחדדת כאשר עשרות אלפי משפחות אינן יודעות כיצד יזכו לשבת לשולחן החג בכבוד".

רכזת הקרן לידידות בחדרה עדנה שרר: "הקרן פועלת לאורך כל השנה וגם בחגים לסייע לתושבי חדרה הזקוקים לעזרה. אני שמחה על הזכות שניתנה לנו להעניק אפשרות למשפחות בעיר לחגוג את ראש השנה בכבוד ובשמחה ומודה לראש עיריית חדרה ולצוות המחלקה לשירותים חברתיים על שיתוף הפעולה למען הציבור בחדרה לאורך השנה".

תאריך עדכון: 13-09-2018