סדנת כתיבת שירים במרכז הצעירים

במרכז הצעירים העירוני תיפתח סדנה לכתיבת שירה בשיתוף בית הספר לכתיבה יוצרת "הליקון", עבור צעירים שאוהבים לכתוב ולהיות חלק מקהילה יוצרת

במרכז הצעירים העירוני "טורבינה" עומדת להיפתח סדנה לכתיבת שירה המיועדת לקהילה צעירה כותבת, במסגרת בשיתוף העירייה, עמותת "פנאי העיר" ובית הספר לכתיבה יוצרת "הליקון".

סדנת הכתיבה תתקיים במסגרת פרויקט "שירה על המפה" של "הליקון", שנולד במטרה לקדם את השירה, השפה והתרבות באמצעות מלים שהן כלי עיקרי לתקשורת, ללמידה, וליצירת מעגלים חברתיים הרמוניים. בנוסף, השירה מהווה אמצעי לעידוד החשיבה, הדמיון היוצר והחוויה, ובעיקר אמצעי חשוב להעשרת השפה.

הפרויקט נועד לענות על צורך בחשיפה, עידוד והעצמה של כוחות וכישרונות מקומיים בתחום הכתיבה היוצרת, ומסייע בהבניית זהות. הפרויקט מחזק את הקשר של הצעירים למקום, ומעשיר את היישובים שבהם הוא מתקיים בכך שהוא מסייע ליצירת מנהיגות תרבותית מקומית וחשיפת קהלים רחבים לספרות בפרט ולתרבות בכלל.

הסדנה תתקיים בימי שני במשך 15 מפגשים, שהראשון שבהם יחל ב-28 בינואר. ניתן להירשם במרכז הצעירים העירוני "טורבינה": 04-6331787.

במרכז הצעירים העירוני מזמינים להשתתף בסדנת הכתיבה, המיועדת לצעירים שאוהבים לכתוב ולהיות חלק מקהילה יוצרת ומשנה מציאות.

בתמונה: משוררים בערב הקראת שירה בחדרה.

משוררים בחדרה בערב משוררים

קרדיט תמונה: אפרת בנור