החלו העבודות להקמת חניון סלול נוסף בתחנת הרכבת

על שטח עפר, דרומית לחניון הרכבת, מתבצעות עבודות לסלילת חניון של 342 מקומות חנייה לבאי הרכבת והסדרת הכניסה לחניונים הקיים והחדש

בימים אלה מבוצעות עבודות הרחבה לחניון הדרומי בתחנת רכבת מערב, בשיתוף רכבת ישראל ועיריית חדרה.

העבודות מתבצעות בשטח עפר הצמוד מדרום לחניון הקיים, והן כוללות סלילת חניון אספלט, תאורה, תוספת של כניסה לחניון והסדרת הכניסה הקיימת עם שינויים נדרשים בחניון הקיים.
העבודות צפויות להסתיים בחודש מאי, ובסיומן יכיל החניון הדרומי כ-350 מקומות חנייה לבאי תחנת הרכבת.

במהלך העבודות ייסגר חניון העפר הקיים, ויוכשר שטח חלופי לחנייה דרומית לחניון שבביצוע.

העבודות להרחבת חניוני הרכבת מתבצעות בעקבות חוזה להקמה ושדרוג של חניונים אשר נחתם בין רכבת ישראל לבין עיריית חדרה לפני כשנה וחצי במטרה לקדם את אזור תחנת הרכבת חדרה מערב ואת הצורך בהרחבת שטחי החנייה מצפון ודרום לחניון התחנה.

הוחלט כי הרכבת תבצע את העבודות להוספת מאות מקומות חנייה, ועם סיום הפרויקט יועבר החניון על שני חלקיו, הצפוני והדרומי, לעירייה ויתוחזק על-ידה לרבות כל דרכי הגישה אליו, כולל תחזוקת האספלט, סימון הכביש, תמרורים, תאורה וכדומה.

תרשים הנדסי של החניון הסלול והמואר החדש - תחנת רכבת חדרה מערב
תאריך עדכון: 04-02-2019