נחנך קומפלקס גני הקבע בשכונת הפארק

בטקס צנוע לקביעת מזוזה חנכה העירייה קומפלקס גנים לילדי טרום חובה בשכונת הפארק.

גני טרום החובה - "אילון", "מורן" ו"קדרון" - הוקמו ברחוב שניר בשכונת הפארק, והשבוע יאוכלסו בילדים אשר עד כה למדו בגנים זמניים שפעלו במתחם בית הספר למדעים ויהדות.

עיריית חדרה החלה בבניית גני הקבע מיד עם קבלת ההרשאה התקציבית ממשרד החינוך, וסיימה את בניית הקומפלקס כולו בתוך חצי שנה.

מדובר בגנים שנבנו בסטנדרט חדשני, המצוידים במחשב, מקרן ומסך לכל גן. כל גן נצבע בצבע ייחודי, כאשר גם הריהוט והציוד מותאמים לצבעו של הגן. לכל גן שירותים ומטבח, לוקרים, כונניות, מתקני חצר חדישים ועוד.

בטקס חנוכת קומפלקס הגנים התכבדו בגזירת הסרט: ראש העיר צביקה גנדלמן, סגן ראש העיר רומן גישר, המשנה לראש העיר חדוה יחזקאלי, חבר הקואליציה בנצי נורדמן, מנהלת אגף החינוך סיגלית איציקוביץ, מנהלת המחלקה לחינוך קדם יסודי גילה גואטה, מהנדס העיר אינג' נדב הדר, מנהל אגף אחזקת גני ילדים אהוד ואנה, ונוספים.

קומפלקס גני טרום החובה נחנך מספר שבועות אחרי חנוכת קומפלקס הגנים החדש שהוקם ברחוב השיטה בשכונת ניסן עבור ילדי החינוך המיוחד.

קומפלקס גני החינוך המיוחד הוא פרויקט ייחודי, אשר לצורך ניצול מיטבי של הקרקע נבנה על שתי קומות ומהווה גן קומתיים ראשון בחדרה. הקומפלקס מאכלס שני גנים בקומה הראשונה, וגן שלישי בקומה השנייה אשר בה נבנתה גם חצר מטופחת ומצוידת במתקנים חדשים. בין שתי הקומות מחברת מעלית המאפשרת גם לאוכלוסיית ילדים או הורים עם צרכים מיוחדים להתנייד בין הקומות וליהנות מהשהות בגן ובחצר.

יצוין כי גם קומפלקס גני טרום החובה בשכונת הפארק נבנה עם תשתית המאפשרת הקמת קומה שנייה ויצירת מתחם גני קומתיים נוסף בעיר.

ראש העירייה צביקה גנדלמן: "מערכת החינוך בעיר נמצאת בתנופה, הן בכל הקשור לרמת הלימודים והן בכל הקשור לרמת המבנים וסביבת הלמידה. בכל העולם כבר מכירים את מערכת החינוך של חדרה, הייחודיות והמצוינות שלה".

קומלקס הגנים החדש בשכונת הפארק בחדרה כולל הורדה נוחה
תאריך עדכון: 10-02-2019