עיריית חדרה תקים סקייטפארק במערב העיר

בשורה גדולה לתושבי מערב העיר. ראש עיריית חדרה, , צביקה גנדלמן, הנחה בשבוע שעבר את מנכ"ל העירייה, יעקב זיגדון, להקים בסמוך לחוף אולגה, מתחם סקייטפארק חדש.

לפני כחצי פנו ילדים משכונות מערב העיר, גבעת אולגה, עין הים וקדמת ים, לראש העירייה צביקה גנדלמן, בבקשה להקים מתחם סקייטפארק   במערב העיר, בדומה למתחם שהקימה העירייה בשכונת חדרה הצעירה.

לדברי הילדים, קשה להם מאוד, בגלל המרחק הגאוגרפי, להגיע למתחם הסקייטפארק בשכונת חדרה הצעירה ולכן בקשו להקים מתחם דומה, במערב העיר. גנדלמן הבטיח לבדוק ולשקול את הנושא ולאחר שנמצא שטח מתאים, בסמוך לחוף גבעת אולגה, הורה גנדלמן למנכ"ל העירייה להתחיל בתכנון והקמת המתם החדש.

גנדלמן: "פנייתם של בני הנוער ממערב העיר, בהחלט ריגשה אותי וראיתי חשיבות גדולה בקידום התהליך. לאחר פנייתם מסרתי להם כי הנושא ייבדק ורק לאחר מכן, נקבל החלטה. התהליך עצמו הוסבר להם בצורה מפורט  על ידי יחידת הדוברות של העירייה וכעת גם הבשורה על התחלת הליך הקמת הסקייטפארק".

מכתב ילדי גבעת אולגה לראש העיר להקמת סקייטפארק במערב חדרה
תאריך עדכון: 24-06-2020