נאמנים ומשנים

העירייה קוראת לתושבים לעבור הכשרה המסמיכה לתפקיד "נאמן עירוני", ולהיות שותפים ביצירת שינוי חברתי וסביבתי בעיר

עיריית חדרה קוראת לתושבים להתנדב לפעילות נאמני ניקיון ולסייע בשמירה על ניקיון העיר וחזותה, וזאת כחלק מפרויקט "נאמן עירוני". במסגרת הפרויקט יוכלו תושבים שיוסמכו לתפקיד "נאמן עירוני" ליצור שינוי חברתי וסביבתי בעיר, באמצעות תיעוד אירועים בזמן אמת, דיווח על אירועים, פעילות הסברה ומניעה, ועוד.

את המיזם מוביל אגף אכיפה וביטחון בניהולו של גיל שלמה, ובמסגרתו יקבלו המתנדבים הכשרה שתסמיכם לשמור על ניקיון המרחב ציבורי ושיפור איכות החיים בו. באגף פונים לציבור בקריאה: "אם נמאס לכם לראות אנשים שמלכלכים את הסביבה, אתם מוזמנים להיות חלק מפרויקט נאמני ניקיון ולעבור הכשרה ללא עלות, שתסמיך אתכם לתפקיד נאמן עירוני".

בעיריית חדרה מסבירים כי, לנושאים הסביבתיים יש השלכה ישירה על איכות החיים של התושבים, והמיזם נועד להעלות את המודעות ולגייס נאמני ניקיון שיהיו שותפים בהגנה על הסביבה ושיפור איכות החיים בעיר.

נאמני הניקיון יעברו הדרכה של אגף אכיפה וביטחון, ויפעלו מול המוקד העירוני 106. נאמני ניקיון הם אזרחי העיר מעל גיל 24 שהוסמכו לתפקיד, ומתוקף סמכותם רשאים לסייע באכיפת החוק באמצעות דיווח למוקד העירוני על עבירות סביבתיות.

המעוניינים מוזמנים להירשם ולמסור פרטיהם במייל danaa@hadera.muni.il, וכן באתר העירייה www.hadera.muni.il  וביישומון TikTak. המתאימים בלבד יזומנו להכשרה כנאמני ניקיון תחת המוטו "נאמני ניקיון – העיניים של הסביבה".

תג נאמן עירוני - כפות ידיים פרושות וביניהן עלה
תאריך עדכון: 05-08-2020