מיוזיק פארק

עיריית חדרה ובנק לאומי תומכים בתרבות הישראלית ומשיקים מתחם חדש ראשון מסוגו העומד בהנחיות התו הסגול

לאחר חצי שנה נטולת מופעים גדולים, מגיעה בשורה לקהל ולאמנים. מיוזיק פארק נחל חדרה, בית חדש לתרבות ולמוזיקה הישראלית מוקם בימים אלה בפארק נחל חדרה, אחד ממתחמי ההופעות הצומחים בשנים האחרונות.
מיוזיק פארק נחל חדרה יכיל אלף מקומות בחלוקה לתאיVIP  מופרדים בהתאם לכללי התו הסגול ואישורי משרד הבריאות ומשרד התרבות. מאחורי היוזמה עומדת קבוצת מפיקים ואנשי שיווק מהמובילים בתעשיית המוזיקה בחסות בנק לאומי ועיריית חדרה שיצאה לאחרונה באמצעות החברה הכלכלית חדרה בקול קורא להפעלת מתחם תרבות ואירועים תחת מגבלות הקורונה.

מופע הבכורה של מיוזיק פארק נחל חדרה יתקיים ביום שני 7.9.2020 ויהיה הופעתו הראשונה של הזמר עומר אדם מאז תחילת משבר הקורונה. בהמשך יופיעו על במת מיוזיק פארק נחל חדרה  אמנים מהשורה הראשונה, כמו אייל גולן, חנן בן ארי, משה פרץ, נסרין קדרי, עדן חסון, איתי לוי, עדן בן זקן, נתן גושן, רותם כהן, שלומי שבת, הפרויקט של רביבו, עידן עמדי, לירן דנינו ומופע הסליחות המשותף של עמיר בניון ודוד ד'אור.
הנחה בלעדית למופעים בסך 80 שקלים תינתן למחזיקי כרטיס אשראי לאומי ובנוסף יוקצו כרטיסים מיוחדים בהנחה מיוחדת לחיילות וחיילים תושבי חדרה.

פארק נחל חדרה הפך בשנים האחרונות לאחד ממתחמי התרבות והמופעים הצומחים בישראל ואירח בין היתר את פסטיבל בום בוקס, את הפסטיבל הבינלאומי life in color  ואת פסטיבל קוקה-קולה.
צביקה גנדלמן ראש עיריית חדרה: "מיוזיק פארק נחל חדרה הוא בשורה חשובה לתרבות בישראל, לאמנים ולאנשי הצוות, אבל בראש ובראשונה לקהל ובמיוחד לקהל תושבי חדרה והסביבה. המתחם החדש מאפשר לקיים מופעים גדולים של האמנים המובילים בישראל ואני משוכנע שהקהל יצביע ברגליים".

מיטל שירן הראל, סמנכ"לית השיווק של לאומי: "לא להאמין שאנו הישראלים עברנו זמן כה רב בלי מופעי תרבות, שהרי התרבות, ובפרט המוזיקה, זורמת בעורקינו. אני מברכת על היוזמה המדהימה הזו שתביא לרוח של התחדשות, שמחה ותקווה לקראת השנה החדשה, ועל ההזדמנות לקחת בה חלק, לתמוך באמנים, במוזיקאים, ביוצרים ובכל אלה המסייעים לזה לקרות".

הופעות של אומנים בפארק נחל חדרה
בחסות בנק לאומי