קול קורא - תפילות במבנים עירוניים

על-פי הנחיות התו הסגול של משרד הבריאות חלה הגבלה על מספר המתפללים המותר בבתי הכנסת.

על מנת לאפשר לכלל קהילות בתי הכנסת להתפלל בחגי תשרי, תעמיד עיריית חדרה לרשות ציבור המתפללים מבנים עירוניים לצורכי תפילה בראש השנה וביום כיפור.

התפילות יותרו בבתי ספר ובמרכזי פנאי עירוניים לקבוצות המתפללים של בתי הכנסת, בהתאם להנחיות התו הסגול ולתנאי השימוש של עיריית חדרה, על-פי בקשה מאושרת וחתימה מראש של נציג המתפללים, בעדיפות לגבאי בית הכנסת.

המבנים יעמדו לרשות המתפללים מערב ראש השנה תשפ"א (יום שישי, כ"ט באלול תש"ף, 18.9.20) ועד צאת החג (יום ראשון, ב' בתשרי תשפ"א, 20.9.20), ובערב יום כיפור (יום ראשון, ט בתשרי, 27.9.20) עד צאת יום כיפור (יום שני, י בתשרי, 28.9.20).

להגשת הבקשות וקבלת תנאי השימוש במבני העירייה והנחיות התו הסגול בהתאם למדרג התחלואה של העיר חדרה לתקופה האמורה (תוכנית הרמזור), הנכם מוזמנים לפנות לדוא"ל ale-b@hadera.muni.il.

הבקשות ייבחנו בהתאם לתנאים שצוינו לעיל ובהתאם למצבת המבנים העירוניים.

בברכת שנה טובה

עיריית חדרה